Mama van Nora

Mijn dochter

 Lieve Nora,

Ik hou van jouw uitbundige lach,
van jouw drama als je je zin niet krijgt, de manier waarop je dan op de grond gaat zitten met je benen uit elkaar en jouw hoofd op de grond legt,
en van jouw dansmoves.

Ik ben gek op jouw lieve snoetje,
de manier waarop je jezelf met een handdoek kan vermaken,
en hoe je trots met je buik vooruit loopt.

Ik bewonder je voor jouw doorzettingsvermogen,
de manier waarop je andere mensen aan het lachen krijgt,
en hoe snel je nieuwe dingen leert.

Ik wil nooit vergeten hoe je jouw volgende stukje eten al tegen je mond aan duwt onder het kauwen van de vorige, omdat je er niet tegen kunt als je een seconde geen eten in je mond hebt,
hoe je lacht als je eten krijgt of papa gek met je doet,
en hoe schattig jouw handjes en voetjes zijn.

Lieve Nora,
Blijf altijd jezelf, jaag je dromen na,
geniet van het leven en wordt vooral niet te snel groot!
Dan doe ik mijn best om de momenten met jou zo goed mogelijk op te slaan en ervan te genieten.

Dikke kus,

mama

Ik ben Melanie en ik ben 27 jaar. Ik werk in de jeugdzorg en heb een prachtige dochter van 8 maanden. Ik woon samen met mijn vriend en onze dochter. Je kunt me enthousiast horen vertellen over een goede thriller, want ik lees heel veel en graag. Ik ben gek op lekker eten, maar wil ook een goed figuur hebben. Wie heeft dat probleem nou niet? Daarnaast ga ik het liefst minimaal 3x per jaar op vakantie, het liefst ook nog aan de andere kant van de wereld. Het heeft wel veel tijd en overtuigingskracht nodig om mijn vriend ook zover te krijgen. En doe ik graag leuke dingen met familie en vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *