Over mij

Feest

Afgelopen maandag was het feest voor de horecaondernemers die weer open mochten. Ik vond het fijn om te zien dat de terrassen goed gevuld waren, maar de mensen zich daarnaast ook aan de maatregelen hielden. Ik weet dat dit niet overal het geval is geweest. Jammer genoeg is het weer deze week minder goed. Toch zag ik gisterenavond in onze woonplaats dat er op verschillende terrassen mensen zaten. Dit gun ik de ondernemers!

Deze maand is het ook feest voor mij, want op 25 juni mag ik 28 kaarsjes uitblazen. Ondanks dat het alweer mijn 28e verjaardag is, blijf ik het iets speciaals vinden. Uiteraard is het niet meer zoals toen ik klein was, dat ik weken van te voren aan het aftellen ben en van de spanning niet meer kan slapen. Maar als ik jarig ben gun ik mezelf net iets meer en doe ik graag iets leuks met mijn gezin. De cadeautjes die ik krijg, helpen natuurlijk ook mee.

In augustus viert Nora haar eerste verjaardag, nu ik mama ben is die verjaardag voor mij veel specialer dan die van mezelf. Daarnaast vind ik een eerste verjaardag sowieso speciaal, ze is dan officieel niet meer mijn kleine baby. Ik geniet er altijd van om anderen blij te maken, zeker wanneer ze jarig zijn. Ik doe graag iets extra’s voor de mensen waar ik van hou. Afgelopen week was mijn lieve vriendinnetje jarig, ik weet hoe dol ze is op de chocolade van Rousseau. En zeker in de coronatijd, waarin een verjaardag toch minder speciaal is, omdat je minder mensen kunt zien vind ik het belangrijk om iets extra’s te doen. Daarom heb ik haar wat van haar favoriete chocolade gebracht. Ik hoop dat ik haar hiermee blij heb gemaakt.

Sinds ik met mijn oliebusiness ben begonnen, ben ik aan het bedenken wat ik voor mijn volgers en de mensen die graag de oliën willen proberen kan doen. Nu heb ik voor mijn verjaardag iets leuks bedacht! Ik ga een roller weggeven, die de winnaar/winnares zelf uit mag kiezen. Ik kijk graag samen met je, waar je het meest behoefte aan hebt. Dit kan een slaaproller, weerstandroller, happyroller, pollenroller, tummyroller zijn of iets heel anders.

Wat moet je hiervoor doen?

  • Volg me op Instagram @jammer.dan.mama
  • Volg de stappen onder de originele post op mijn Instagram
  • Heel veel succes!

Liefs,

Melanie

Ik ben Melanie en ik ben 27 jaar. Ik werk in de jeugdzorg en heb een prachtige dochter van 8 maanden. Ik woon samen met mijn vriend en onze dochter. Je kunt me enthousiast horen vertellen over een goede thriller, want ik lees heel veel en graag. Ik ben gek op lekker eten, maar wil ook een goed figuur hebben. Wie heeft dat probleem nou niet? Daarnaast ga ik het liefst minimaal 3x per jaar op vakantie, het liefst ook nog aan de andere kant van de wereld. Het heeft wel veel tijd en overtuigingskracht nodig om mijn vriend ook zover te krijgen. En doe ik graag leuke dingen met familie en vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *