Over mij

Mijn eerste blog, spannend!

Al jaren speel ik met het idee om mijn eigen blog te gaan schrijven, maar wie zou dat nou willen lezen? Na lang getwijfeld te hebben, heb ik besloten om het voor mezelf te gaan schrijven. En als mensen dit lezen en er iets aan hebben, is dat alleen maar meegenomen. Je kent het wel, van die goede ideeën die je alleen ’s avonds krijgt als je in bed ligt. In bed heb ik al tientallen teksten geschreven en lijken ze allemaal goed genoeg om te posten. Maar in de praktijk blijkt het moeilijker te zijn dan gedacht. Of leg ik de lat voor mezelf veel te hoog?

De moeders in mijn omgeving leggen de lat voor zichzelf zo ontzettend hoog! Alle ballen moeten in de lucht gehouden worden, ze moeten van zichzelf de perfecte moeder zijn en ook nog even taxichauffeur, lerares, kok en alle andere rollen die erbij komen kijken. Ondertussen moeten ze er geweldig uitzien en ook nog de perfecte vrouw zijn voor hun man of vriend. Ben eerlijk, als je het zo leest is het toch het ultieme recept voor een burn-out? Daarom wil ik met jullie in deze blog delen waar ik als moeder tegenaan loop, jullie een hart onder de riem steken en hoop ik dat jullie wat liever voor jezelf kunnen zijn. Ik weet het, makkelijker gezegd dan gedaan. Degene die dit schrijft is de ultieme zelfcriticus.

Ik zal even iets over mijzelf vertellen. Mijn naam is Melanie Schepers ik word in juni 28 jaar, werk in de jeugdzorg en heb een prachtige dochter van 8 maanden. Ik woon samen met mijn vriend en onze dochter. Je kunt me enthousiast horen vertellen over een goede thriller, want ik lees heel veel en graag. Ik ben gek op lekker eten, maar wil ook een goed figuur hebben. Wie heeft dat probleem nou niet? Daarnaast ga ik het liefst minimaal 3x per jaar op vakantie, het liefst ook nog aan de andere kant van de wereld. Het heeft wel veel tijd en overtuigingskracht nodig om mijn vriend ook zover te krijgen. En doe ik graag leuke dingen met familie en vrienden.

Heb je vragen of opmerkingen? Laat hier beneden een berichtje achter, vind ik leuk. Wil je op de hoogte blijven? Volg me dan op Instagram @jammer.dan.mama

Veel liefs

Melanie

Ik ben Melanie en ik ben 27 jaar. Ik werk in de jeugdzorg en heb een prachtige dochter van 8 maanden. Ik woon samen met mijn vriend en onze dochter. Je kunt me enthousiast horen vertellen over een goede thriller, want ik lees heel veel en graag. Ik ben gek op lekker eten, maar wil ook een goed figuur hebben. Wie heeft dat probleem nou niet? Daarnaast ga ik het liefst minimaal 3x per jaar op vakantie, het liefst ook nog aan de andere kant van de wereld. Het heeft wel veel tijd en overtuigingskracht nodig om mijn vriend ook zover te krijgen. En doe ik graag leuke dingen met familie en vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *